Održavamo sve vrste poslovnih objekata!

hotele, hostele, restorane, kafiće, lokale, kancelarije...

Ako posedujete nameštaj kome želite da promenite boju, dizajn ili da mu dodate jastučiće ili tabure, ili ste vlasnik starog troseda i dvoseda, fotelje, kauča, stolica i ugaonih garnitura koje želite da restaurirate i u potpunosti ih učinite novim i funkcionalnim, onda se nalazite na pravom mestu.

Besplatno konsultovanje i garancija

Sa bilo kojim od naših majstora se potpuno BESPLATNO možete konsultovati i otkloniti sve nedoumice koje imate, bilo da su vezane za materijal, boju ili dizajn nameštaja. Takođe, vršimo usluge prevoza nameštaja od Vas i do Vas, i strogo poštujemo sve dogovorene rokove isporuke.

Na svaku od naših usluga dobićete garanciju, jer iza nas stoji dobro uigran i profesionalan tim sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu. Zadovoljstvo klijenta nam je najvažnija stvar, tako da možete da očekujete da žemo dati sve od sebe da Vam izađemo u susret i ispunimo sve Vaše želje.

Veliki broj zadovoljnih mušterija je naša najbolja preporuka, posetite nas i uverite se i sami. Sa nama je moguć svaki dogovor!

Usluge:

  • presvlačenje nameštaja – bilo da je u pitanju klasični ili moderni nameštaj, sa Vašim ili našim materijalom, garantujemo Vam prvoklasnu uslugu.
  • Presvlačenje SVIH vrsta stolica – ovo nam je jedna od užih specijalnosti i naši majstori su jedni od najboljih u svom poslu, te shodno tome tvrdimo da ćete biti prezadovoljni našim radom i da ćete nas što pre preporučiti Vašim prijateljima i poznanicima.
  • sve vrste tapetarskih usluga – brzo i efikasno, u dogovorenom roku.
  • tapaciranje vrata
  • tapaciranje kauča
  • tapaciranje nameštaja po meri