O nama

Naša tapetarskoj radionici u Beogradu he mesto gde us vakom trenutku možete dobiti pravi savet iskusnih majstora u svakom pogledu, bilo da je to pitanje izbora materijala za nove presvlake, ili se možda tiču samih boja i dizajna nameštaja koji želite. Iza nas stoji iskustvo i odgovornost prema klijentima, i Vaše zadovoljstvo nam je najpreče.

Naša radnja posluje već dugi niz godina i bavi se pre svega tapetarskim uslugama, kao i presvlačenjem i restauracijom svih vrsta nameštaja, sa posebnim akcentom na presvlačenje svih vrsta stolica. Naše cene su vrlo povoljne i veoma prilagođene današnjem tržištu, a sama usluga je brza, efikasna i pre svega profesionalna.

Sa bilo kojim od naših majstora se potpuno BESPLATNO možete konsultovati i otkloniti sve nedoumice koje imate, bilo da su vezane za materijal, boju ili dizajn nameštaja. Takođe, vršimo usluge prevoza nameštaja od Vas i do Vas, i strogo poštujemo sve dogovorene rokove isporuke.

Zadovoljstvo pre svega

Veliki broj zadovoljnih mušterija je naša najbolja preporuka, posetite nas i uverite se i sami. Sa nama je moguć svaki dogovor!

Na svaku od naših usluga dobićete garanciju, jer iza nas stoji dobro uigran i profesionalan tim sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu. Zadovoljstvo klijenta nam je najvažnija stvar, tako da možete da očekujete da žemo dati sve od sebe da Vam izađemo u susret i ispunimo sve Vaše želje.

Usluge

  • sve vrste tapetarskih usluga – brzo i efikasno, u dogovorenom roku.
  • tapaciranje vrata
  • tapaciranje kauča
  • tapaciranje nameštaja po meri
Detaljnije